365 koolhydraatarme recepten

Dit kookboek staat in dieet kookboeken  

365 koolhydraatarme recepten

snelle, fantastische recepten met weinig koolhydraten
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten.

Als u denkt dat een voedingspatroon met weinig koolhydraten inhoudt dat u grote hoeveelheden ongezond, vet voedsel kunt eten, dan vergist u zicht! Het gaat erom dat u de juiste soort koolhydraten eet, met goede bronnen van eiwitten en vet erbij. Een overdaad aan bewerkte voedingsmiddelen kan leiden tot overmatige insulineproductie en sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Hierdoor krijgt u last van pieken en dalen in uw energiepeil, trek in zoetigheid en een knagend hongergevoel. Als u zich richt op koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen en deze in de juiste hoeveelheden eet, houdt u uw bloedsuikerspiegel stabiel, heeft u veel meer energie en krijgt u minder snel honger. Dit zijn allemaal essentiële factoren om met succes gewicht te verliezen en slank te blijven.

365 koolhydraatarme recepten biedt heerlijke maaltijden met verrassend weinig koolhydraten. Voor elk wat wils want er staan vlees, vis, voor- en -na en vegetarische gerechten in. Het zijn geen moeilijke gerechten en de ingredienten zijn makkelijk verkrijgbaar. Eenvoudige recepten en zeer geschikt om s'avonds na het werk nog te bereiden. Het boek is mooi vormgegeven en overzichtelijk. Enige minpunt: wat weinig vegetarische recepten, maar veel recepten zijn ook zonder vlees te bereiden.

koop 365 koolhydraatarme recepten - bij Amazon.nl