The BBQ Book - DJ BBQ's BBQ-recepten

DJ BBQ's. BBQ-recepten

Opgelet: Engelstalig kookboek
Jamie Oliver heeft zelf zijn favoriete onderwerpen gekozen voor deze Food Tube serie, DJ BBQ's. BBQ-recepten die voldoen aan Jamie's hoge eisen op het gebied van kwaliteit, smaak en plezier. Geweldige adviezen over hoe je je BBQ het beste kunt plaatsen, kooktechnieken en een collectie geweldige BBQ-recepten zorgen ervoor dat jouw barbecue omgetoverd wordt tot 'catertaining'. Zeg maar dag tegen zielige verbrande worstjes en hallo tegen Bodacious Burgers en Rad Rum Ribs! Enkele van de de gloeiendhete en razend lekkere recepten uit DJ BBQ: Cherry-wood smoked chicken, Bodacious burgers en Classic Texan brisket, maar ook bijvoorbeeld Candied pork tenderloin, Kick-ass fish tacos en Grilled tomato slabs.

DJ BBQ's. BBQ-recepten is een praktisch en makkelijk toepasbaar barbecue kookboek met vrij eenvoudige maar erg lekkere recepten. Voor wie het Engels machtig is en op zoek is naar een eenvoudig maar goed BBQ kookboek is dit een echte aanrader. Een beknopt boekje vol lekkere recepten en handige tips voor de barbecue, zodat aangebrand vlees niet langer een probleem is.

koop 'DJ BBQ's. BBQ-recepten'

Dit kookboek staat in BBQ kookboeken  

Met 'The BBQ Book - DJ BBQ's BBQ-recepten' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'The BBQ Book - DJ BBQ's BBQ-recepten'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.