But I Could Never Go Vegan

Veganistische kookboeken: But I Could Never Go Vegan

Het veganistische kookboek But I Could Never Go Vegan heeft als missie om mensen af te helpen van hun angst om te beginnen met een volledig plantaardig dieet. Die angst bestaat uit verschillende onderdelen. De voornaamste angst is de vraag of een veganistisch dieet wel voldoende voedingsstoffen bevat en of je geen tekorten opbouwt aan essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten en bepaalde vitaminen. Een andere angst is dat je niet voldoende lekkere en vullende recepten zal kunnen klaar maken. Daarnaastbestaat er ook het idee dat veganistisch koken heel intensief en moeilijk is en weinig gevarieerd. Met al deze vragen en bezorgdheden houdt But I Could Never Go Vegan van Kristy Turner rekening, en meer.

In But I Could Never Go Vegan toont de schrijfster aan dat de gedachte die heerst bij vegetariërs dat zij kaas en zuivel nodig hebben om een lekker en voedzaam te koken niet juist is. Ook is het niet zo dat je veel dure ingrediënten moet kopen, je kan immers veel zelf gaan bereiden! Maar ook voor de doorwinterde veganist zijn er in dit kookboek nog interessante zaken te ontdekken. Het kookboek zit ook boordevol recepten voor fijnproevers die ook binnen een veganistische leefwijze hun favoriete gerechten zoals pizza's en hamburgers met friet willen blijven eten, en even lekker.
Opgelet, dit kookboek is enkel in het Engels te verkrijgen. het is ook te krijgen als ebook. Een ander aan te raden kookboek van Kristy Turner is But My Family Would Never Eat Vegan!, ook enkel in het Engels te verkrijgen.

But I Could Never Go Vegan is een Engelstalig vegan kookboek en een internationale bestseller dat ook in Nederland en België veel wordt gekocht. De recepten kosten soms wel even wat tijd maar zijn erg de moeite waard om te koken. Vlees, zuivel, eieren worden hierbij geen seconde gemist. Maar het boek bevat ook veel makkelijke recepten die eenvoudiger te bereiden zijn. Voor wie het Engels goed machtig is is dit kookboek zeker een aanrader. Voor beginnende vegan koks maar ook voor meer ervaren veganisten.

koop 'But I Could Never Go Vegan' - bij Amazon.nlebook

Dit kookboek staat in vegan kookboeken  

Met 'But I Could Never Go Vegan' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'But I Could Never Go Vegan'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.