Coole kids koken

Beste kinderkookboeken: Coole kids koken

Coole kids koken - heerlijke recepten en leuke feitjes die je omtoveren tot een keukengenie is een modern kinderkookboek van auteur Jenny Chandler. Het is het ideale kookboek voor kinderen die houden van koken en ouders die daarvan willen mee genieten! Kinderen leren zelf (of met een beetje hulp) heerlijke gerechten maken met dit kinderkookboek. Coole kids koken is meer dan de standaard cupcakes en soep. Het kookboek bevat 50 overheerlijke recepten zoals bananenbrood, vis in bladerdeeg, bulgursalade en échte kippenbouillon. Bij de recepten staan duidelijke stap-voor-stapfoto’s. Ook bevat Coole kids koken een heldere uitleg over verschillende kooktechnieken, leuke weetjes en feitjes over eten en hoe je veilig en hygiënisch aan de slag kunt.

Alle recepten zijn heel duidelijk weergegeven, met benodigdheden in een omkaderd lijstje en genummerde stap-voor-stap bereidingsinstructies in korte zinnen en kleurenfoto's. Er staan ook suggesties bij voor variaties, vaak in een gekleurd vlakje. Het heeft een gevarieerde en vaak speelse lay-out, waarin foto's en teksten vaak schuin zijn geplaatst, met hier en daar grappige gekleurde tekeningen met extra informatie. Coole kids koken is een zeer aantrekkelijk boek met heerlijke recepten voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar.

koop 'Coole kids koken - heerlijke recepten en leuke feitjes die je omtoveren tot een keukengenie' - alle kookboeken van Jenny Chandler

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Coole kids koken' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Coole kids koken'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.