FitChef

FitChef

FitChef biedt inspiratie voor uitgebalanceerde recepten voor elk moment van de dag. Van eiwitshakes tot zelfgemaakte snacks, van ontbijtgerechten tot lunch salades, en van hoofdmaaltijden tot toetjes met pure ingrediënten. Allemaal boordevol eiwit en andere voedingsstoffen om fit te worden én te blijven! Geen gedoe, maar praktisch, efficiënt en snel. Daarnaast geeft het boek tips om gezond eten in de praktijk te brengen. Waarom zijn eiwitten zo belangrijk? Hoeveel koolhydraten kun je eten? Wat voor vetten kun je niet missen? Welke producten zijn handig om op voorraad te hebben? Hoe ga je een hongergevoel tegen? Hoe herken je suiker en eet je zo natuurlijk mogelijk? Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek een helder antwoord.

In FitChef staan meer dan honderd recepten, verdeeld over de diverse eetmomenten. De hoofdgerechten bevatten: vlees, vis en zonder vlees/vis. De voedingswaarden, bereidingstijd en aantal personen staan bij elk recept vermeld. De uitgangspunten voor de recepten zijn dat ze te maken zijn met gemakkelijk verkrijgbare en betaalbare ingrediënten, snel te bereiden, uitgebalanceerd, ze bevatten geen geraffineerde suikers en zorgen voor een gevarieerde en gezonde maaltijd.

koop 'FitChef'

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2016  

Met 'FitChef' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'FitChef'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.