Gezond koken voor één

Gezond koken voor één

De moed verzamelen om voor jezelf te koken is al niet gemakkelijk, maar om dat ook nog eens op een gezonde manier te doen al helemaal niet. Diëtiste Sanne Mouha, ook bekend van de bestseller Mama (di)eet deelt in haar boek 'Gezond koken voor één' gelukkig heel wat bruikbare tips en makkelijke snel-klaar recepten voor één persoon.

In Gezond koken voor één deelt Sanne Mouha nog tal van nuttige lijstjes en gemakkelijker recepten waarbij je niet te veel afwas hoeft te maken. En dat allemaal met haar nuchtere dieetkundige blik. Want gezonde voeding, dat is af en toe eens stevig zondigen ook. Het perfecte boek voor iedereen die enkel voor zichzelf hoeft te koken en die niet alleen van gezond maar vooral ook van lekker eten houdt!

Gezond koken voor één is een ideaal kookboek voor singles, en zo zijn er niet veel te verkrijgen. De recepten zijn zeer eenvoudig te bereiden en de ingrediënten die je ervoor nodig hebt zijn beperkt en makkelijk te vinden. Bovendien staan er leuke combinaties in die verrassend lekker zijn.

koop 'Gezond koken voor één' - alle boeken van Sanne Mouha

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2018   kookboeken gezond afvallen  

Met 'Gezond koken voor één' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Gezond koken voor één'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.