Lekker beter - de beste recepten bij je dagelijkse activiteiten

Kookboek: Lekker beter - de beste recepten bij je dagelijkse activiteiten

Ramon Beuk werd als kok bekend door zijn optreden in verschillende tv-programma's en zijn culinaire columns in diverse bladen. Daarnaast is hij ondernemer, spreker en auteur van acht kookboeken. Rutger Verhoeff is huisarts en schrijft, spreekt en vlogt actief over zijn vak. Hij was te zien in Zon, Zuipen, Ziekenhuis, heeft een column in het Algemeen Dagblad en vlogt voor Libelle TV. Samen schreven zij het nieuwe kookboek Lekker beter.

Met het kookboek Lekker beter - de beste recepten bij je dagelijkse activiteiten geven zij antwoord op de vragen: Hoe kom je van die dip na een maaltijd af? Wat kun je tijdens het studeren het best eten om je concentratie langer vast te houden? En waarom nemen sporters altijd pasta voor een wedstrijd? Echt lekker eten en toch goed presteren, zonder dat je aan de superfoods en supplementen moet en zonder dat je een streng dieet moet volgen: daar gaat dit kookboek over. Elke prestatie vereist nu eenmaal een ander soort voeding. Topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff bundelen hun krachten en leggen het allemaal op een vermakelijke en vooral smakelijke manier uit. Ze geven meer dan 50 verrassende recepten voor elke dagindeling. Van vezelrijke tussendoortjes voor tijdens het werken tot een ontbijt met langzame koolhydraten waar je een halve marathon op kunt lopen. Het resultaat: een kookboek én handleiding ineen, met concrete tips en informatie.

koop 'Lekker beter' - alle boeken van Ramon Beuk

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017  

Met 'Lekker beter - de beste recepten bij je dagelijkse activiteiten' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Lekker beter - de beste recepten bij je dagelijkse activiteiten'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.