Lekker opscheppen! Kookboek voor kinderen

Lekker opscheppen! Kookboek voor kinderen

Karin Luiten heeft van haar hobby’s haar beroep gemaakt: ze kookt, schrijft en tekent de hele dag door. Ze schrijft voor haar eigen website en weblog en maakt ook handige kookvideo’s. Met de Zónder pakjes & zakjes reeks zette ze een absolute trend. En nu is er ook haar nieuwe kookboek voor kinderen

Met de gerechten in Lekker opscheppen! Kookboek voor kinderen maakt elk kind een verpletterende indruk op ouders, vriendjes, opa en oma. Kookboek voor kinderen Bovendien staan er allerlei leuke eetweetjes in het boek om iedereen aan tafel te verbluffen. Alle recepten zijn makkelijk om zelf te maken en zo lekker dat je gegarandeerd nog een keer mag koken! De eenvoudige recepten zijn gerangschikt in dertien rubrieken, zoals aardappels, pannenkoeken, vis en fruit. Iedere rubriek kent meerdere stapsgewijs duidelijk uitgelegde recepten en een lijst van benodigdheden. De recepten zijn vaak origineel en worden begeleid door handige weetjes, kleine achtergrondverhaaltjes of tips om te variëren. Met wat ondersteuning kunnen kinderen vanaf 8 jaar iets lekkers op tafel zetten. Kinderen vanaf 11 jaar kunnen zelfstandig aan de gang met dit leuke kinderkookboek.

koop 'Lekker opscheppen!' - alle kookboeken van Karin Luiten

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Lekker opscheppen! Kookboek voor kinderen' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Lekker opscheppen! Kookboek voor kinderen'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.