Reishonger - De wereld rond in 65 recepten

Reishonger - De wereld rond in 65 recepten

In Reishonger neem keukenprinses Sabine Koning van OhMyFoodness.nl je aan de hand van haar favoriete internationale recepten mee op een culinaire reis over heel de wereld. Van Amerika en het mysterieuze Japan naar eetstalletjes in Bangkok en de skipistes in Oostenrijk. De persoonlijke reisverhalen, reisfoto’s en –tips van Sabine Koning zorgen ervoor dat je direct een vliegticket wilt boeken.

De gerechten uit Reishonger - De wereld rond in 65 recepten brengen de wereld heel makkelijk naar jouw keuken toe. Zoals we van kok Sabine gewend zijn, zijn alle recepten super toegankelijk en niet moeilijk uit te voeren. Of je de wereld nou écht bereist, of alleen in je keuken, dit kookboek mag in niemands collectie ontbreken. Reishonger is ook beschikbaar als ebook.

koop 'Reishonger - De wereld rond in 65 recepten'   ebook

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017  

Met 'Reishonger - De wereld rond in 65 recepten' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Reishonger - De wereld rond in 65 recepten'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.