Slechts 5 ingrediënten - Vegetarisch

Slechts 5 ingrediënten - Vegetarisch

De nieuwe serie ‘Slechts 5 ingrediënten’ beoogt het leven gemakkelijker te maken. Door deze vijf-ingrediëntenbenadering ontstaat er een grote verzameling snelle, eenvoudig aan te passen gerechten, die niet alleen goedkoop en lekker zijn, maar waarvoor ook weinig boodschappen en voorbereiding nodig zijn. In een oogwenk leer je enkele basisrecepten en ontdek je dat koken een leuk en creatief proces is. Slimme, eenvoudige recepten, slechts een korte boodschappenlijst en minder restjes en minder onbruikbare geopende verpakkingen.

Slechts 5 ingrediënten - Vegetarisch behandelt de vegetarische keuken. Geen vlees en geen vis, maar wel eieren en kaas. Na een korte inleiding volgen twee weekmenu’s met boodschappenlijst en vervolgens heel veel recepten voor ieder moment van de dag. Ieder recept heeft een korte, overzichtelijke ingrediëntenlijst en een vrij uitgebreide beschrijving. De recepten zijn simpel maar smakelijk.

koop 'Slechts 5 ingrediënten - Vegetarisch'

Dit kookboek staat in vegetarische kookboeken  

Met 'Slechts 5 ingrediënten - Vegetarisch' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Slechts 5 ingrediënten - Vegetarisch'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.