Feest!

Feest! - 24kitchen

Feest! is een uitgave bij gelegenheid van het vijfjarig bestaan in 2016 van de populaire tv-zender 24Kitchen. Het zijn feestelijke recepten van negen chefs van 24Kitchen voor jaarlijkse kalenderfeesten inclusief het Suikerfeest en voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, kinderfeesten en zomerfeesten. In dhet boek vind je meer dan 100 heerlijke recepten voor alle feestelijke gelegenheden. Daarnaast geven de 24Kitchen-chefs tips en hun signature dishes.

Achterin Feest! vind je een hoofdstuk feestelijke gerechten voor elke dag, verdeeld in Hapjes & amuses, Voorgerechten & salades, Hoofdgerechten, Toetjes & taart, en Voor de dorst. De receptuur is duidelijk met opgave van aantal personen, bereidingstijd en naast de ingrediëntenlijst ook opgave van het benodigde keukengerei. Mooie stevige uitgave, rijk geïllustreerd met van elk gerecht een grote of kleine kleurenfoto.

koop 'Feest!' - alle kookboeken van 24kitchen

Dit kookboek staat in kookboeken feesten  

Met 'Feest!' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Feest!'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.