Andere boekensites

BesteJeugdboeken

BesteJeugdboeken.com is een zeer goede website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt op de site heel uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018, 2019 en 2020, en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Daarnaast heb je thematische onderverdelingen zoals lijsten met de beste jeugdthrillers, romantische Young Adult boeken, boeken over sociale thema's en veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website.

Kinderboeken

Als je op zoek ben naar een leuk kinderboek is BesteKinderboeken.com de uitgelezen plek daarvoor. Naast lijsten met kinderboeken per leeftijd tot 12 jaar vind je er ook een algemene lijst met alle meest bekende kinderboeken en een lijst met enkel de recente kinderboeken die de moeite zijn. De website is dan ook een erg goede plek om een cadeau te vinden voor je kind.

Spannende boeken

SpannendeBoeken.com is de website bij uitstek om nieuwe spannend boeken te ontdekken. Je vindt er lijsten van de beste spannende boeken van het moment, alsook een lijst met de beste thrillers ooit. Verder vind je er nog allerlei lijsten zoals thrillers met een vrouwleijk hoofdpersonage, Scandinavische thrillers, psychologische thrillers, detective- en misdaad thrillers, en nog veel meer. Veel boeken om te ontdekken dus.

Fantasy boeken

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan de beste fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boekenseries en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson en Stephen King. Ja, ook die laatste heeft met De Talisman en De Beproeving fantasy boeken geschreven. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen.

Science fiction boeken

Op Sciencefictionboeken.com vind je lijsten van de beste science fiction boeken en beste science fiction boeken series ooit. Ook op Besteboeken.be vind je een lijst van meer dan 20 science fiction boeken in een Nederlandse vertaling. Maar je vindt daar verder ook een selectie van goede horror boeken, de beste historische romans en spannende boeken. Er zijn al meer dan 100 korte boekbesprekingen te vinden op BesteBoeken.be en er worden voortdurend besprekingen van nieuwe boeken toegevoegd. Ben je op zoek naar een goed boek om te lezen dan kan je op BesteBoeken.be dus zeker inspiratie opdoen. Ook fantasy boeken hebben hun plaatsje op de website, net als detective en misdaad boeken.

Boeken in verschillende genres

Op Boekentips.com vind je boeken in verschillende genres. Zo heb je er de top 10 van best verkochte boeken, de beste oorlogsromans en beste horrorboeken ooit. Nieuw op Boekentips.com zijn lijsten met verschillende kookboeken.<, zoals de beste vegetarische kookboeken en de beste kookboeken van 2019 en 2018.

Andere leuke websites

Op Muziektips.com vind je tips en aanraders om te luisteren: lijsten en top tiens met de beste en best verkopende cd's en lp's van het ogenblik. Maar ook speelgoed en games hebben hun plaatsje op de website.

Ben je op zoek naar Engelstalige kookboeken, dan kan je eens een kijkje nemen op Mybestcookbooks.com waar voortdurend Engelstalige kookboeken worden toegevoegd. Je kan die kopen via de Amazon webwinkel.

Op De Top 10 lijstjes vind je top 10 lijsten zoals de top 10 van beste muzieksongs ooit en de lelijkste dieren ooit.

Op Milito.nl vind je de leukste kleurplaten om af te drukken en in te kleuren.

Op kattenenhonden.com vind je alles over je favoriete huisdier de kat of de hond. Zo is 1 van de artikelen op de site 7 tips om je kat gelukkig te maken.

Op Internetvogel.com vind je de beste tutorials over WordPress en over bloggen. Zo is er een blog Beginnen met het bol.com partnerprogramma.

Op Online Geld Verdienen vind je de beste artikelen over hoe je geld kan verdienen op het internet. Een populair artikel is Hoe geld verdienen met YouTube.