Andere boekensites

Beste Jeugdboeken

BesteJeugdboeken.com is een zeer goede website voor en over jeugd- en Young Adult romans. Je vindt op de site heel uitgebreide lijsten met de beste Young Adult 2022, en de leukste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Daarnaast heb je thematische onderverdelingen zoals lijsten met de beste jeugdthrillers, romantische Young Adult boeken, boeken over sociale thema's en veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website. Zo heb je bijvoorbeeld de boeken van Cassandra Clare.

Kinderboeken

Als je op zoek ben naar een leuk kinderboek is BesteKinderboeken.com de uitgelezen plek daarvoor. Naast lijsten met kinderboeken per leeftijd tot 12 jaar vind je er ook een algemene lijst met alle meest bekende kinderboeken en een lijst met enkel de recente kinderboeken die de moeite zijn. De website is dan ook een erg goede plek om een cadeau te vinden voor je kind. Mooie lijsten zijn zo bijvoorbeeld de echte klassieke kinderboeken en kinderboeken over vriendschap of kinderboeken voor jongens.

Fantasy boeken

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan de beste fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boekenseries en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson en Stephen King. Ja, ook die laatste heeft met De Talisman en De Beproeving fantasy boeken geschreven. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen, kijk bijvoorbeeld eens naar alle fantasy van fantasy boeken van George R.R. Martin of Brandon Sanderson. Je hebt er ook fantasy met ridders. Nieuw is de lijst met nieuwe fantasy 2024.

Hier vind je nog goede boeken zoals bijvoorbeeld fantasy boeken.

Science fiction boeken

Op Sciencefictionboeken.com vind je lijsten van de beste science fiction boeken en beste science fiction boeken series ooit. Ook op Besteboeken.be vind je een lijst van meer dan 20 science fiction boeken in een Nederlandse vertaling. Maar je vindt daar verder ook een selectie van goede horror boeken, de beste historische romans en spannende boeken. Er zijn al meer dan 100 korte boekbesprekingen te vinden op BesteBoeken.be en er worden voortdurend besprekingen van nieuwe boeken toegevoegd. Ben je op zoek naar een goed boek om te lezen dan kan je op BesteBoeken.be dus zeker inspiratie opdoen. Ook fantasy boeken hebben hun plaatsje op de website, net als detective en misdaad boeken.

Boeken in verschillende genres

Op Boekfanaat.nl heb je nu ook goede epische fantasy boeken.

Nog sites met kookboeken

Meer uitgewerkte lijsten heb je elders met bijvoorbeeld vegan bakboekenvegan barbecue kookboeken en vegetarische kookboeken kinderen of vegetarische kookboeken barbecue.

Andere leuke websites

Op De Top 10 lijstjes vind je top 10 lijsten zoals de top 10 van beste muzieksongs ooit en de lelijkste dieren ooit.