Smokey Goodness 3

8,9 sterren
2018

Dit kookboek staat in barbecue kookboeken  

Smokey Goodness 3

Het Bigger, Better BBQ Boek
Voor zijn eerste barbecue kookboek Smokey goodness - het ultieme BBQ boek won wereldkampioen Barbecue Jord Althuizen de prijs van Kookboek van het Jaar 2016. Het was het ultieme barbecue kookboek met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten. In zijn tweede bbq kookboek Smokey goodness 2 ging Jord op zoek naar de allerlekkerste recepten en smeulende verhalen wereldwijd.

Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en... desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuin avonturiers. Burning hot!

Smokey Goodness 3 is een heerlijk boek om te lezen over de Zuid-Afrikaanse Braai cultuur met tal van heerlijke recepten. De passie voor deze kookcultuur is prachtig in beeld gebracht en verwoord. Een absolute aanrader. Het boek is wel eerder voor de ervaren bbqer. Weer erg fraaie foto's in het boek en leuke recepten om zelf te proberen.

koop Smokey Goodness 3 - alle kookboeken van Jord Althuizen