vegan. de favoriete recepten uit Kyra's Kitchen

vegan. de favoriete recepten uit Kyra's Kitchen

Kyra de Vreeze kookt al vele jaren veganistisch en is op dit gebied een pionier. Meestal kookt ze simpel, soms decadent, en altijd met pure ingrediënten, liefst van het seizoen. Haar gerechten zijn overheerlijk, huisgemaakt en voedzaam. Niet voor niets is plantaardig eten hard op weg om een way of life te worden. Kyra is natuurgeneeskundig therapeut, chef en foodfotograaf. Haar werk verscheen in tijdschriften als Yoga Magazine, Happinez en Elle Eten. Ze werkt samen met bekende (inter)nationale food- en lifestylebrands en blogt op www.kyraskitchen.com. Kyra schreef ook het veggie kinderkookboek Veggie kidz.

In vegan. de favoriete recepten uit Kyra's Kitchen staan de beste recepten uit Kyra's Kitchen, aangevuld met een aantal splinternieuwe, en prachtige foodfotografie.  De recepten in vegan. zijn onderverdeeld in vijf hoofdstukken, zien er allemaal lekker uit en worden helder en beknopt uitgelegd. Handig voor veganisten op zoek naar nieuwe inspiratie, mensen die wel eens iets anders gezonds willen proberen of als je wel eens veganisten uitnodigt voor het eten. 

koop 'vegan. de favoriete recepten uit Kyra's Kitchen' - alle kookboeken van Kyra de Vreeze

Dit kookboek staat in veganistische kookboeken  

Met 'vegan. de favoriete recepten uit Kyra's Kitchen' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'vegan. de favoriete recepten uit Kyra's Kitchen'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.