Airfryer

Airfryer

Haal meer uit de airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire 'heteluchtfrituren' is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig.

Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne, gegrild buikspek, gebakken groenten en garnalen, gepofte banaan of zelfs koekjes en cakes! De trendy airfryer is zeker een blijvertje in de keuken. En met dit boek heb je nog meer plezier van je aanwinst.

In het kookboek ” Airfryer-makkelijk, snel en veelzijdig” vind je de heerlijkste recepten, makkelijk en lekker. Bij veel airfryers heb je extra onderdelen nodig. Bij de recepten van dit boek is dat echter niet nodig. Buiten het grill onderdeel dan. Verder heb je genoeg aan de basis. Een boek om de werking van de airfryer onder de knie te krijgen. De recepten zijn voor ieder wat wils zoals : Vega, Vis, Vlees & gevogelte en dessert. De hoofdstukken zijn onder verdeeld in : Frituren, Bakken, Roosteren en Grillen. De recepten worden duidelijk uitgelegd en van ieder recept vind je ook een prachtige kleurenfoto. Je krijgt er spontaan trek van.

koop Airfryer

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2018  

Met 'Airfryer' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Airfryer'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.