Meer gezonde goesting

Njam : Steffi Vertriest - De gezonde goesting 2

Steffi Vertriest is vooral bekend van haar populaire blog Bye Bye Cheeseburger en het kookprogramma De Gezonde Goesting. Waar het bij Steffi Vertriest allemaal om draait, is heerlijk koken met gezonde ingrediënten en daarmee de heerlijkste gerechten op tafel toveren. In 2017 verscheen haar eerste, erg succesvolle kookboek Njam : Steffi Vertriest : De gezonde goesting waarin haar favoriete en meest gelikete recepten werden gebundeld. 

De gezonde goesting 2 - Meer Gezonde Goesting is het tweede kookboek van blogster, foodie en njam!-gezicht Steffi. Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek ''De Gezonde Goesting'' stond Steffi te trappelen van ongeduld om opnieuw haar beste, gezondste en lekkerste recepten te bundelen. Met de recepten in ''Meer Gezonde Goesting'' slaagt Steffi, en dus nu ook jij, er in om de dag rond gezond te eten: van ontbijt tot feestelijke hapjes en heeft ze nu extra aandacht voor kidsproof gerechten. Dit alles aangevuld met tips en weetjes om die gezonde levensstijl makkelijk te maken en vol te houden!

Meer gezonde goesting is gezond, lekker en kidsproof. Méér gezonde goesting is opgedeeld in ontbijt, salades, hoofdgerechten, on the go, party food, desserten en dranken. Elk gerecht is ook te zien op foto. Het zijn echte lekkere gerechtjes voor de dagdagelijkse keuken, met gezonde ingrediënten en het belangrijkste: thuis maakbaar. daarbij komt nog dat de gerechten ook betaalbaar zijn en de ingrediënten niet te moeilijk om te vinden. Mooi boek; naast recepten staan er leuke weetjes in over voeding.

koop 'Njam : Steffi Vertriest - De gezonde goesting 2'

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2018  

Met 'Meer gezonde goesting' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Meer gezonde goesting'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.