Killerbody dieet - slank in 12 weken

Killerbody dieet - slank in 12 weken

Fajah Lourens werd bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden en tal van series en films. Ook speelde ze zichzelf in de kijker tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson in 2012. Niet lang daarna startte Fajah haar website Mykillerbodymotivation. Fajah is met haar site en Instagramaccount in korte tijd uitgegroeid tot een voorbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de 'fitgirls'. In april 2016 kwam Fajah met haar eerste boek: Killerbody dieet. Ondertussen is ook haar volgende kookboek Killerbody 2 uit. Je kan het sinds kort kopen op bol.com.

In Killerbody dieet - slank in 12 weken geeft Fajah Lourens een dieetplan voor 12 weken, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stapfoto’s en natuurlijk recepten. In het rijk geïllustreerde boek helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om je eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen. Het boek bevat lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes.

koop 'Killerbody dieet - slank in 12 weken' - alle boeken van Fajah Lourens

Dit kookboek staat in kookboeken gezond afvallen  

Met 'Killerbody dieet - slank in 12 weken' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Killerbody dieet - slank in 12 weken'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.