Food, Health, and Happiness

Food, Health, and Happiness - Oprah Winfrey

Oprah Winfrey is de overbekende Amerikaanse presentatrice van de gelijknamige televisieshow. Zij heeft al een levenslange passie voor eten en lekker koken. In de jaren negentig verscheen Winfrey regelmatig in de sensatiepers in verband met haar jojo-dieet, vandaar ook dat zij nu met dit kookboek Food, Health, and Happiness - 115 On-Point Recipes for Great Meals and a Better Life wil aangeven hoe je op een natuurlijke manier op een stabiel gewicht kan blijven en toch je lekkerste recepten blijven eten.Opgelet: dit boek is een Engelstalige uitgave en is (nog) niet in het Nederlands vertaald.

In Food, Health, and Happiness deelt Oprah Winfrey met de lezer haar strijd met eten en het onder controle houden van haar gewicht. Ze vertelt over hoed ze haar favoriete gerechten heeft leren blijven klaarmaken terwijl ze tegelijk toch haar gewicht onder controle kon houden. Voor het schrijven van dit boek werd ze geholpen door verschillende van de chefs die ook in haar show zijn verschenen zoals Rosie Daley, Art Smith, Mei Lin, Taryn Huebner, en Sonny Sweetman. Het is een erg leuk en persoonlijk kookboek geworden waarin Oprah haar fans uitnodigt om gezond en gelukkig te eten. Een greep uit de recepten: Unfried Chicken of Turkey Chili, Farro With Peas, Asparagus, Pesto and Cured Olives and Chilean Sea Bass with Lemon Fennel Chutney.

koop 'Food, Health, and Happiness'   ebook - alle boeken van Oprah Winfrey

Met 'Food, Health, and Happiness' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Food, Health, and Happiness'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.