Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes

Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes

De Zoete Zusjes Saar en Janna leren kinderen vanaf 6 jaar koken in het leukste kinderkookboek boordevol heerlijke stap-voor-staprecepten.

Het grote Zoete Zusjes kook- en bakboek zorgt gegarandeerd voor blije gezichten in de keuken en aan tafel! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken koken makkelijk én leuk voor kinderen. In dit kinderkookboek vind je 30 recepten voor de allerlekkerste hapjes, drankjes, ontbijt, lunch, diner, toetjes – en natuurlijk de enige echte Zoete Zusjes verjaardagstaart.

Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd – gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es). Een gezond en superleuk kookboek waaruit je echt álles wel wilt koken, bakken en opeten. Ideaal als je wilt beginnen koken met je kinderen.

Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes is een ontzettend leuk kinderkookboek. De recepten zijn duidelijk beschreven waardoor de kids ook zelf goed aan de slag kunnen!  Ook leuk is dat de recepten best wel gezond zijn. De recepten zijn duidelijk beschreven en aangevuld met mooie foto's. Kinderen krijgen direct zin om te koken door de makkelijke, gezonde en heerlijke recepten.

koop Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes - bij Amazon.nl

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.