Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes

Dit kookboek staat in kookboeken kinderen  

Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes

De Zoete Zusjes Saar en Janna leren kinderen vanaf 6 jaar koken in het leukste kinderkookboek boordevol heerlijke stap-voor-staprecepten.

Het grote Zoete Zusjes kook- en bakboek zorgt gegarandeerd voor blije gezichten in de keuken en aan tafel! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken koken makkelijk én leuk voor kinderen. In dit kinderkookboek vind je 30 recepten voor de allerlekkerste hapjes, drankjes, ontbijt, lunch, diner, toetjes – en natuurlijk de enige echte Zoete Zusjes verjaardagstaart.

Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd – gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es). Een gezond en superleuk kookboek waaruit je echt álles wel wilt koken, bakken en opeten. Ideaal als je wilt beginnen koken met je kinderen.

Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes is een ontzettend leuk kinderkookboek. De recepten zijn duidelijk beschreven waardoor de kids ook zelf goed aan de slag kunnen!  Ook leuk is dat de recepten best wel gezond zijn. De recepten zijn duidelijk beschreven en aangevuld met mooie foto's. Kinderen krijgen direct zin om te koken door de makkelijke, gezonde en heerlijke recepten.

koop Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes