Het Laura's Bakery Kinderbakboek

9,1 sterren
2020

Dit kookboek staat in bakboek   kookboek kinderen  

Het Laura's Bakery Kinderbakboek

30 stap-voor-stap recepten voor kinderen
Voor de jonge bakliefhebbers is er nu Het Laura's Bakery Kinderbakboek.
Met dit boek kan elk kind stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren en daarmee makkelijke en vooral heel lekkere koekjes, cakes, cupcakes, schuimpjes en taartjes bakken.
De illustraties maken dit boek bijzonder leuk. Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd. De allerjongsten kunnen met een volwassene in de keuken aan de bak gaan en iets oudere kinderen kunnen ook prima zelf aan de slag met deze 30 heerlijke recepten van Laura. Van ijsjes en cupcakes tot chocolate chip wafels, van appelflappen tot swirl koekjes, er zit voor iedereen wat lekkers tussen. Natuurlijk zijn alle recepten in dit kinderbakboek ook voorzien van smakelijke foto's!
Zoals in alle boeken van Laura zijn de recepten in dit boek helder en niet ingewikkeld en de ingrediënten goed verkrijgbaar.
Het boek is praktisch uitgevoerd met een spiraalband met harde kaft en de pagina's zijn stevig en kunnen tegen een vlekje: kidsproof!
Met Het Laura's Bakery Kinderbakboek krijg je gratis toegang tot een online omgeving die vol staat met leuke kleurplaten en meer.

Het Laura's Bakery Kinderbakboek is een enorm leuk bakboek om met de kinderen aan de slag te gaan! Niet te druk, heel overzichtelijk. De recepten zijn perfect uitgelegd met veel illustraties en mooie stappenplannen. De baksels zien er leuk en vrolijk uit en spreken kinderen dus zeker aan. Al heel veel kinderen leerden met dit kinderbakboek spelenderwijs bakken met hun ouders. Een aanrader.

koop Het Laura's Bakery Kinderbakboek - bij Amazon.nlalle bakboeken van Laura Kieft