Hoe word je 100?

Dit kookboek staat in dieet kookboek  

Gezond dieet: Hoe word je 100?

In zijn eerdere kookboek bestsellers en nu ook in een televisieserie toont William Cortvriendt aan dat door een gezonde levensstijl aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes niet alleen voorkomen kunnen worden maar ook daadwerkelijk spectaculair verbeteren. Langer en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!

In Hoe word je 100? legt William Cortvriendt uit dat we ons vaak te weinig realiseren hoe krachtig voeding kan zijn om onze gezondheid te verbeteren en onze levensduur te verlengen. Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op. De overtollige kilo's vliegen er af, de bloeddruk daalt, de vetten en het cholesterol in het bloed verbeteren en bestaande medicatie kan worden afgebouwd. De conditie en het energieniveau verbeteren, maar bovenal: je voelt je weer gezond.

Hoe word je 100? biedt een verrassend gevarieerde hoeveelheid recepten. De gerechten in dit boek zijn allemaal heel goed te maken - ook voor een kok met weinig ervaring. Ingrediënten zijn verkrijgbaar in elke supermarkt. Door regelmatig te koken uit dit boek, leer je jezelf een heel nieuwe (en wellicht gezondere) manier van eten aan. De basisprincipes worden helder uitgelegd waardoor je zelf leert variëren met de verschillende ingrediënten met nieuwe gerechten als resultaat.

koop 'Hoe word je 100?' - bij Amazon.nlHoe word je 100? - actieboek