Tips van Jet - 100 tips voor een happy & healthy leven

Tips van Jet

Jet van Nieuwkerk is lifestyle editor van het populaire online magazine Amayzine.com, tikt wekelijks een column voor de culinaire rubriek Smulpaap in Het Parool en schrijft op freelance basis voor diverse media over sport, lifestyle en gezonde voeding. Haar eerste kookboek dat is verschenen in 2016 was het populaire Het boek van Jet met als passende ondertitel 'een happy & healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai'.

Nu in 2017 geeft ze met Tips van Jet - 100 tips voor een happy & healthy leven 100 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. Een happy healthy leven, niet streng en al helemaal niet saai, dat is Jets slogan en dat is dé manier om de balans te vinden. Wie de lat te hoog legt, houdt het niet lang vol. Jet tipt hoe sporten wel goed te doen is, legt uit hoe blij je wordt van een opgeruimd huis, en dat een dito hoofd zorgt voor meer tijd voor jezelf en je lief. En natuurlijk zijn er ook recepten: makkelijk, gezond en heel erg lekker. Het boek is ook als ebook te krijgen voor de helft van de prijs.

koop 'Tips van Jet' - ebook - alle boeken van Jet van Nieuwkerk

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017  

Met 'Tips van Jet - 100 tips voor een happy & healthy leven' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Tips van Jet - 100 tips voor een happy & healthy leven'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.