Koken met Kikker

Koken met Kikker

Een nieuw Kikker-verhaal inclusief recepten uit de vertrouwde wereld van Kikker en zijn vriendjes! Haas heeft een tuin en Varkentje heeft een appelboom. Samen zorgen ze ervoor dat er goed gegeten wordt in elk avontuur van Kikker. Kikker weet hoe hij een ei moet koken, en hij kan een bordje pap klaarmaken. Maar een lekkere appeltaart zoals Varkentje dat kan? "We gaan samen koken, Kikker!' zegt Rat. "Dan lukt het altijd.'

Van ontbijtrecepten tot soep, van poffertjes bij de thee tot 's avonds een visje met groenten; met Kikker kom je de hele dag door, in alle seizoenen. Kook en eet mee met Kikker en zijn vriendjes!

Koken met Kikker is weer een leuk kookboek voor kinderen. Voor fans van de vertrouwde wereld van Kikker en zijn vriendjes, want Kikker houdt van lekker eten. Van soepen tot taaarten, alles komt aan bod.

koop Koken met Kikker

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Koken met Kikker' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Koken met Kikker'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.