Mama (di)eet

Mama (di)eet

Zo raakt mama die laatste kilootjes kwijt De laatste (zwangerschaps)kilo's die blijven plakken, die drang naar suiker door oververmoeidheid... het eetpatroon van jonge mama's laat vaak te wensen over. Toch willen ze hun kinderen graag het goede voorbeeld geven en zich weer lekker in hun vel voelen.

Mama (di)eet van Lobke Husson is geen klassiek dieetboek, maar een 'gewoon gezond'­-boek met duidelijke info, herkenbare mamaverhalen, praktische tips en heerlijke recepten.

Mama (di)eet is leuk geschreven en biedt leuke, lekkere en simpele gerechten. In plaats van strikte dieetregels gaat het in dit boek om het aanpassen van je levensstijl en dat op een leuke en lekkere manier. Met makkelijke recepten waarin ook aandacht is voor vegetarische maaltijden en hoe je de kinderen kunt laten mee smullen. Tussen de herkenbare verhalen en anekdotes, doe je heel wat inspiratie en tips op.

koop Mama (di)eet - koop het e-book

Dit kookboek staat in kookboeken gezond afvallen  

Met 'Mama (di)eet' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Mama (di)eet'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.