Uit huis met Jet

Uit huis met Jet

voor een happy & healthy studentenleven; niet te streng en al helemaal niet saai
Dit kookboek is voor iedereen die op zichzelf gaat wonen. Of misschien doe je dat al een tijdje, maar kom je niet verder dan spaghetti met kookroom en kant-en-klare magnetronmaaltijden. Of maak je maar weer een bak yoghurt met cruesli als avondeten, die je met lange tanden leegeet voor de televisie terwijl je denkt: lag er niet nog een zak chips achter het broodrooster? 

Ik laat je zien dat je voor weinig geld een verse maaltijd op tafel kunt zetten. Weg met die droge pasta, rode saus uit een pot en geraspte kaas die naar plastic smaakt. Het kan véél lekkerder. En gezonder. Makkelijk, snel en goedkoop. Je krijgt allerlei bespaartips van me. Verder vertel ik hoe je de eettafel er low budget gezellig uit laat zien, een slimme voorraadkast inricht en je huis pimpt.

Uit huis met Jet is een gezellig kookboek, gericht op studenten. Het is een overzichtelijk boek vol recepten maar vooral vol leuke columns en adviezen. Het is erg prettig om te lezen en je kan er soms heerlijk om lachen. Er zijn handige lijstjes voor keukengerei, hoe je goedkoop boodschappen doet en bewaartips. Oja ook schoonmaaktips! De recepten zijn zonder hele dure en exclusieve ingrediënten, die kan een student niet betalen.

koop 'Uit huis met Jet' - alle kookboeken van Jet

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2018  

Met 'Uit huis met Jet' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Uit huis met Jet'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.