What IF? (Intermittent Fasting)

What IF? (Intermittent Fasting)

Het complete 4-weekse programma over Intermittent Fasting, de simpele techniek om snel vet te verbranden

Intermittent Fasting kun je op veel manieren doen en op de wijze van voedingsdeskundige en coach Sylvia Holtslag, weet je zeker dat je op de juiste manier bezig bent. Sylvia heeft uitvoering onderzoek gedaan naar welke voedingsmiddelen ervoor zorgen dat je lichaam optimaal functioneert en met dit boek kun jij dit in de praktijk gaan ervaren.

Intermittent Fasting volgens Sylvia Holtslag zorgt er namelijk op de korte termijn voor dat je vet gaat verbranden en superveel energie gaat krijgen! En op de lange termijn dat je gezonder door het leven gaat.

In dit boek vind je een wetenschappelijk onderbouwd stap-voor-stap 4-weken-programma inclusief 2 bonusweken (!):

  • Mealprep weekmenu’s zodat je zoveel mogelijk kunt voorbereiden voor de week
  • Boodschappenlijsten met boodschappen die in iedere supermarkt verkrijgbaar zijn
  • Heerlijke, verantwoorde (veel vegetarische!) en vullende recepten, waarvan de boodschappen in de supermarkt verkrijgbaar zijn.
  • Uitleg over Intermittent Fasting
  • Voedingslijsten
  • Voor –en na vragenlijsten
  • Mentale en spirituele oefeningen

Kortom een meer dan compleet programma dat alles bevat wat je nodig hebt om direct te kunnen starten. En dit is geen tijdelijke oplossing... De IF-methode volgens voedingsdeskundige en 100 procent coach Sylvia Holtslag kun jij de rest van je leven volhouden.

What IF? (Intermittent Fasting) heeft maar liefst 100 grotendeels positieve reviews op bol.com. Mooi compleet boek over intermittent fasten! Dit is geen dieet maar een leefstijl. Fijn ook de verantwoorde “broodrecepten” voor als je het brood mist. Met veel enthousiasme geschreven, erg duidelijk uitgelegd. Deze Way of life is makkelijk in te passen en voor een ieder goed te doen. Erg handig zijn de boodschappenlijstjes en de duidelijke weekmenu's. Volg de anderen die met dit boek veel kilo's verloren hebben.

koop What IF? (Intermittent Fasting)

Dit kookboek staat in kookboeken gezond afvallen  

Met 'What IF? (Intermittent Fasting)' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'What IF? (Intermittent Fasting)'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.