In 8 weken slank - Foodsisters

In 8 weken slank - Foodsisters

Afvallen, suikervrij en laag in koolhydraten

Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. Al hun praktijk ervaring hebben ze gebundeld in één compleet en praktisch boek. Met veel informatie over afvallen en 8 makkelijk te volgen weekmenu’s.

Minder koolhydraten en suiker eten, maar je weet niet hoe?
Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten.

Wat kan ik verwachten van de 'in 8 weken slank' methode?
8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…

HET IS LEUK, MAKKELIJK ÉN LEKKER!
✔ Eenvoudige, lekkere, gezonde menu’s
✔ Minder suiker, op een makkelijke manier
✔ Snelle bereiding
✔ Boodschappen gewoon verkrijgbaar in elke supermark
✔ Kilo's verliezen

In 8 weken slank - Foodsisters is een lekker en makkelijk kookboek waarmee je op een makkelijke en verantwoorde manier kan afvallen. Op bol.com zijn honderden positieve reviews te vinden van mensen die dit kookboek gekocht hebben. Wederom een praktisch boek vol goede adviezen en heerlijke recepten die makkelijk en snel te bereiden zijn. De weekmenu's zijn prima vol te houden en goed te combineren met het gezin. Een handige indeling met de weekmenu’s en de boodschappenlijstjes, maken het makkelijk in het gebruik. Er zit lekker veel afwisseling in de dagmenu’s.

koop In 8 weken slank

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2020   kookboeken gezond afvallen  

Met 'In 8 weken slank - Foodsisters' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'In 8 weken slank - Foodsisters'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.