In 8 weken slank - Foodsisters

Dit kookboek staat in beste kookboek 2020   dieet kookboek  

In 8 weken slank - Foodsisters

Afvallen, suikervrij en laag in koolhydraten

Al meer dan 10 jaar begeleiden de Foodsisters mensen bij het eten van minder koolhydraten. Al hun praktijk ervaring hebben ze gebundeld in één compleet en praktisch boek. Met veel informatie over afvallen en 8 makkelijk te volgen weekmenu’s.

Minder koolhydraten en suiker eten, maar je weet niet hoe?
Wij zijn super blij om te zien dat we op deze manier het afvallen voor veel mensen simpeler hebben gemaakt. Even niet hoeven denken wat je nu weer moet eten.

Wat kan ik verwachten van de 'in 8 weken slank' methode?
8 weken slank is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, sporten en vriendjes/ vriendinnetjes hebben én een snelgroeiend bedrijf hebben…

HET IS LEUK, MAKKELIJK ÉN LEKKER!
✔ Eenvoudige, lekkere, gezonde menu’s
✔ Minder suiker, op een makkelijke manier
✔ Snelle bereiding
✔ Boodschappen gewoon verkrijgbaar in elke supermark
✔ Kilo's verliezen

In 8 weken slank - Foodsisters is een lekker en makkelijk kookboek waarmee je op een makkelijke en verantwoorde manier kan afvallen. Op bol.com zijn honderden positieve reviews te vinden van mensen die dit kookboek gekocht hebben. Wederom een praktisch boek vol goede adviezen en heerlijke recepten die makkelijk en snel te bereiden zijn. De weekmenu's zijn prima vol te houden en goed te combineren met het gezin. Een handige indeling met de weekmenu’s en de boodschappenlijstjes, maken het makkelijk in het gebruik. Er zit lekker veel afwisseling in de dagmenu’s.

koop In 8 weken slank