80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder

80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder

Denise Smart schrijft naast kookboeken ook recepten voor Engelse merken van levensmiddelen. Ze schreef het populaire Engelstalige boek Spiralize Now! dat nu in het Nederlands vertaald is als 80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder.

In 80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder speelt de spiraalsnijder, een keukenhulpje dat ons land snel verovert, de hoofdrol. Draai aan de hendel en u krijgt heerlijke, prachtige fruit-en groenteslierten boordevol voedingsstoffen. Van courgetti (courgettespaghetti) tot konoedels (komkommernoedels): het is nu makkelijker dan ooit om een gezonde draai aan uw favoriete maaltijden te geven. Met beduidend minder calorieën dan bijvoorbeeld traditionele pasta's en noedels passen de gerechten uit dit boek perfect op het menu van de bewuste eter. Voordeel van de spiraalsnijdertechniek is dat het de kooktijd verkort, waardoor de voedingsstoffen bewaard blijven. Geschikt voor mensen die koolhydraten in hun voeding willen reduceren, glutenvrij eten of het leuk vinden om gerechten te decoreren. Helder geschreven en niet al te moeilijke recepten of ingrediënten.

koop '80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder'

Dit kookboek staat in populaire kookboeken  

Met '80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan '80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.