Basics to Brilliance

Basics to Brilliance - Donna Hay

Donna Hay kookt al sinds 8 jaar. Ze werkte voor verschillende magazines over eten en werd internationaal bekend om haar eenvoudige, slimme seizoensgebonden recepten, allemaal mooi samengesteld en gefotografeerd. Ze is nu een bestseller met meer dan 20 goed verkopende kookboeken en een internationale aanhang, ook dankzij haar eigen magazine.

In haar prachtig uitgegeven kookboek Basics to Brilliance deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je receptenrepertoire uit. Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta. Dit is Donna's persoonlijke leidraad om je van basics naar betoverend te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie.

koop 'Basics to Brilliance' - alle kookboeken van Donna Hay

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2017  

Met 'Basics to Brilliance' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Basics to Brilliance'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.