Comfortfood zonder schuldgevoel

Comfortfood zonder schuldgevoel

As cooked by Ginger

Comfortfood zonder schuldgevoel een boek over écht lekker eten. Of het nu lekker licht, lekker vettig of lekker zoet is… In de keuken van Laurence kan en mag alles, maar is een goede balans van groot belang. Laurence, het gezicht achter de foodblog As cooked by Ginger, is een echte levensgenieter. Zo iemand voor wie het glas altijd halfvol is. Dit vertaalt zich in haar leven én in haar keuken. Ze houdt ervan om kleurrijke gerechten met lekker veel groentjes klaar te maken en is verzot op fruit, maar geniet evenzeer van een glaasje wijn, een portie frietjes met mayonaise of een extra groot stuk taart. Daarom zal je in het boek een heleboel bordjes comfortfood en zoete zondes tegenkomen, maar minstens evenveel gezonde en lichte gerechtjes. Wat hebben ze allemaal met elkaar gemeen? Ze zijn lekker, écht lekker.

“Bij mij ligt de focus altijd op genieten van het leven”, klinkt het bij Laurence. “Laat al die zorgen en schuldgevoelens rond eten gewoon varen. Eet bewust, eet aandachtig, maar vooral: geniet.” Die visie uit zich in de vorm van verschillende kleurrijke en vrolijke recepten die één ding gemeenschappelijk hebben: ze zijn 100% comfortfood op alle mogelijke manieren. Van een klassiekere salade tot het lekkerste gebak en een ovenschotel met net te veel kaas. “De recepten zijn vooral bedoeld als handleiding, niet als iets waar je je jezelf krampachtig aan moet vasthouden. Je kan er volledig je eigen ding mee doen.”

koop Comfortfood zonder schuldgevoel - koop bij Amazon.nlalle kookboeken van Laurence Bemelmans

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2021  

Met 'Comfortfood zonder schuldgevoel' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Comfortfood zonder schuldgevoel'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.