De Eetswitch

Dit kookboek staat in beste kookboek 2022   dieet kookboek  

Lazyfitgirl Methode 1 - De Eetswitch

Afvallen zónder dieet

Achter de filosofie dat je het best probeert af te vallen zonder een dieet kunnen wij helemaal staan. Dit idee vind je meer en meer terug, ook zeker bij artsen en diëtisten. De nadruk ligt best op gezond en gevarieerd eten gebaseerd op wat jij als individu zelf lekker vind (maar met het nodige advies over wat goed voor je is).

Wil jij voorgoed overtollige kilo's kwijt? En het liefst op een simpele, leuke en vooral lekkere manier, waarbij je nog steeds mag blijven genieten van chocolade, frietjes en taart? Anki Willemsen haar Lazyfitgirl Methode is dé manier waarop het kan. En ze belooft je, het is niet ingewikkeld, niet duur, maar wel lekker en absoluut life changing!

Dit is geen gewoon kookboek. Of gezond receptenboek. Dit is een boek waarin Anki je leert hoe jij kunt eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon. Vanaf nu ben je klaar met diëten en calorieën tellen. Naast vetverlies gaat dit boek je nog veel meer keuzes brengen. Met ruim 75 heerlijke recepten en richtlijnen om voedzamere keuzes te maken, gewoon in de supermarkt, was blijvend afvallen nog nooit zo simpel. Anki neemt je in 6 Eetswitch-stappen mee naar een gezonde lifestyle. Jij bent het volgende succesverhaal!

koop Lazyfitgirl Methode 1 - De Eetswitch