Eet, reset heal

Eet, reset heal

Eet je mooi en voel je goed met clean eating
Heerlijk eten om te herstellen, resetten en terug in balans te komen. Eet Reset Heal is Gwyneth Paltrows meest ambitieuze kookboek tot nu toe, met meer dan 100 lichte, gezonde recepten en handige, flexibele weekmenu's voor drukke werkdagen of lunches on the go. Maar ook tips en recepten voor intensievere, door artsen goedgekeurde cleanses. Gwyneth kent de kracht van simpel, goed eten. Haar recepten zijn heerlijk én gezond – de twee pilaren die haar eerdere titels tot bestsellers maakten.

Eet, reset, heal gaat over lekker eten om je lichaam te herstellen en in balans te brengen door het vermijden van alcohol, bewerkte producten en suikers, cafeïne, gluten, nachtschaden, pinda’s, rood vlees, soja en zuivel. Voor wie dit leest en denkt dat er dan niets meer over blijft is dit boek een ferme verrassing. Want het eerste deel staat vol ‘cleane’ recepten, verdeeld over: ontbijt, soep, salades (ook de populaire bowls komen aan bod) en dergelijke, meer vullende gerechten, dranken, snacks en basics. Het tweede deel van het boek bestaat uit ‘6 healing cleanses’. Het gaat om voedselfilosofieën van 6 artsen die elk een bepaald lichaamsprobleem behandelen.

koop 'Eet, reset heal' - bij Amazon.nl

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2019  

Met 'Eet, reset heal' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Eet, reset heal'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.