Framily Food

8,8 sterren
2022

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2022  

Family Food

Snelle recepten om samen te genieten

Eind september 2022 verschijnt dit nieuwste kookboek van fenomeen Sandra Bekkari. Veel hobby koks zullen al reikhalzend uitkijken naar dit ,nieuwste kookboek in haar groeiende reeks van kookboeken met lichte en moderne recepten.

Na de succesvolle Nooit Meer Diëten- en Fast Food-reeksen komt bestsellerauteur en Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily Food.

In haar jongste boek staan sfeer en gezelligheid centraal. Verwacht je aan receptinspiratie voor een spetterend verjaardagsfeest, een glamoureuze avond, een zomerse barbecue of een gezellige picknick. Alles wat je nodig hebt om samen met vrienden en familie zorgeloos te genieten. De gerechten zijn zoals steeds in een handomdraai klaar, zodat jij ontspannen mee kan tafelen met je gasten.

Dit boek bevat zowel recepten voor wanneer het eens ‘wat meer’ mag zijn, maar ook voedzame ontbijtjes, snelle lunches en smaakvolle avondmaaltijden kunnen niet ontbreken. Dankzij de sfeervolle fotografie ademt Framily Food warmte en positieve vibes. Het is het ideale boek om weekend- of vakantieplannen te maken, maar evengoed om gevarieerd en snel uit te koken tijdens een drukke week.

koop Framily Food - alle kookboeken van Sandra Bekkari