Gezond feesten

Dit kookboek staat in feest kookboek  

Gezond feesten - heerlijke recepten voor feestdagen door het jaar heen

Amber Albarda is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Haar recepten zijn voor het hele gezin en van haar boeken zijn al meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Ze presenteert in dit fraai uitgevoerde, gebonden kookboek een ruime verzameling gezonde recepten voor de verschillende feestmomenten van het jaar. Van een uitbundige nieuwjaarsreceptie tot een intiem Valentijnsdinertje, van een gezellige paasbrunch naar een lief Moederdagontbijtje, en van speculaas tijdens pakjesavond tot een fantastisch kerstdiner.

Gezond Feesten geeft schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor de jaarlijkse feestdagen: zonder toegevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten.De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens je gzondheid en vitaliteit in het oog houden. Het is ook beschikbaar als e-book.

Met Gezond feesten van Amber Albarda kan je een heel jaar door koken voor de feesten. En zoals de titel beloofd: gezond en lekker. Heerlijke gezonde, makkelijk te maken recepten, van zoet tot hartig. Erg originele recepten waarmee je je gasten kan verrassen zonder schuldgevoel. Je hoeft geen uren in de keuken te staan om een lekker feestmaal te bereiden.

koop 'Gezond Feesten' - bij Amazon.nlalle kookboeken van Amber Albarda