Het energieke vrouwen voedingskompas

Het energieke vrouwen voedingskompas

De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 230.000 bezoekers bezocht. Ook haar wekelijkse nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 62.000 energieke vrouwen. Nu heeft zij ook een kookboek uitgebracht Het energieke vrouwen voedingskompas dat de ultieme gids is voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft.

Het energieke vrouwen voedingskompas bevat een schat aan kennis en waardevolle tips. Hoewel ze onzichtbaar zijn hebben hormonen een grote invloed op alles in ons lichaam. Ze bepalen voor een belangrijk deel je gezondheid, je vitaliteit en je humeur. Je hormonen bepalen of je cellulitis hebt of niet, hoe je haren, huid en nagels eruitzien en of je snel last hebt van stress. Voeding heeft daarbij een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Het energieke vrouwen voedingskompas geeft daarvoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.

koop Het energieke vrouwen voedingskompas

Met 'Het energieke vrouwen voedingskompas' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het energieke vrouwen voedingskompas'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.