Het keto-dieet

Het keto-dieet - meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid

Martina Slajerova, oprichter van het KetoDiet-blog, geeft in haar kookboek Het keto-dieet een complete handleiding voor het keto-dieet, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken.

Het keto-dieet - meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid bevat alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met het keto-dieet, met daarbij allerlei lekkere en gezonde recepten die je geleidelijk aan doen afvallen. Door voedsel te eten dat veel goede vetten bevat, gematigd eiwitten en weinig tot geen koolhydraten, raakt je lichaam in ketose. De lever gaat keto-lichamen produceren, moleculen die energie leveren tijdens perioden van beperkte koolhydraat inname. Daardoor richt de stofwisseling van het lichaam zich niet langer op het verbranden van glucose (de grootste energiebron uit koolhydraten) maar op het verbranden van vet. Bijkomende voordelen zijn dat je minder hongerig bent, geen schommelingen in de bloedsuikerspiegel hebt en geen spiermassa verliest.

koop Het keto-dieet - alle boeken van Martina Slajerova

Met 'Het keto-dieet' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het keto-dieet'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.