Het lekkerste kinderbakboek

Beste kookboeken kinderen: Het lekkerste kinderbakboek

Het lekkerste kinderbakboek van Abigail Wheatley is een vrolijk en kleurrijk vormgegeven kinderbakboek, met duidelijke stap-voor-stap uitleg, heldere tekeningen en smakelijke foto's. De eerste pagina's beschrijven basistechnieken, zoals eieren breken, splitsen en kloppen en hoe je kunt testen wanneer een cake gaar is. Daarna volgt op elke spread een nieuw recept met een kleurrijke foto, waarbij iedere stap in het bereidingsproces duidelijk is beschreven en voorzien van een kleine illustratie.

Sommige recepten zijn eenvoudig, zoals cupcakes en muffins, andere vragen wat meer bakervaring, zoals de Zwitserse rol en de chocoladelaagjestaart. Een twaalftal pagina's is gewijd aan het maken van decoraties, zoals suikerlaagjes, chocoladekrullen of botercreme, voor extra feestelijk gebak. Vanaf ongeveer 7 jaar (onder begeleiding), zelf bakken kan voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.

koop 'Het lekkerste kinderbakboek' - alle kookboeken van Abigail Wheatley

Dit kookboek staat in bakkookboeken   kookboeken voor kinderen  

Met 'Het lekkerste kinderbakboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het lekkerste kinderbakboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.