Het Smaakpretpark

Beste kookboeken voor kinderen: Het Smaakpretpark

Het Smaakpretpark - smaakproefjes, attracties, spelletjes, recepten, weetjes, en puur kookplezier is het kleurrijke, verrassende en onweerstaanbare kinderkookboek uit 2009 van Nederlands opvallendste topkok Pierre Wind. Het is een interactieve kijk-, lees-, speel- en proefervaring die de lezer op speelse en soms hilarische wijze laat kennismaken met zijn of haar eigen smaak. Het boek is schitterend vormgegeven en staat garant voor urenlang genieten, lachen, lezen en proeven. Het Smaakpretpark heeft nog een heel bijzondere verrassing: door het boek om te keren en een halve slag te draaien, krijgt u een spannend verhaal te lezen, dat zich afspeelt in het Smaakpretpark en geschreven is door de dochter van Pierre Wind!

Hulp van volwassenen (in kleine lettertjes aangegeven in het voorwoord) is bij het maken van de kinderrecepten noodzakelijk. Een plattegrond vereenvoudigt het zoeken en kleine weetjes staan dan weer in wolkjes. Eenvoudig geschreven verhaal met tekst in kolommen, voorzien van stripachtige kleurenillustraties. Voor kinderen vanaf ongeveer10 jaar.

koop 'Het Smaakpretpark' - alle kookboeken van Pierre Wind

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Het Smaakpretpark' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het Smaakpretpark'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.