De kleine keukenhulp - koken met kinderen

De kleine keukenhulp - koken met kinderen

Het Nederlandse Voedingscentrum heeft een informatief kookboek uitgebracht met eigentijdse recepten die je met kinderen kunt bereiden, en met informatie over gezonde eetgewoontes. Behalve dat biedt het boek miniquizvragen, eetspelletjes, keukenweetjes en ervaringsverhalen. Elk recept is stapsgewijs beschreven en elke stap heeft een kleur die aangeeft welke moeilijkheidsgraad de betreffende stap bevat, onderverdeeld in: 'makkie' (voor de allerkleinsten), 'mild' (voor het kind dat heel wat kan) en 'pittig' (voor het ervaren kind). 

In De kleine keukenhulp - koken met kinderen zijn symbolen gebruikt voor als het gerecht vegetarisch is, of als er bijvoorbeeld veilig gewerkt moet worden met rauw vlees en dat je je handen moet wassen voor een volgende kookstap. Het boek is aantrekkelijk en vrolijk vormgegeven met frisse fotografie en veel illustraties. ook voedingswaarden zijn toegevoegd. Elk kind kan helpen met het maken van de recepten uit dit kookboek. De bereiding wordt stap-voor-stap beschreven. Met vele keukenweetjes voor jong en oud.

koop 'De kleine keukenhulp - koken met kinderen' - alle kookboeken van het Voedingscentrum

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'De kleine keukenhulp - koken met kinderen' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'De kleine keukenhulp - koken met kinderen'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.