Vandaag kook ik - kinderkookboek

Vandaag kook ik - kinderkookboek

In dit aantrekkelijke kinderkookboek van Floor van Dinteren is een groot aantal verrassende recepten verzameld, die kinderen van 6 tot 12 jaar onder begeleiding kunnen maken. Laat je kind zo veel mogelijk zelf doen. Het boek is ingedeeld in voor-, hoofd-, en bijgerechten, lunches en toetjes. Per recept staat aangegeven vanaf welke leeftijd je ermee aan de slag kunt. De eenvoudige gerechten waar alleen wat roer- en snijwerk aan te pas komt (zoals tomatensoep en groentefriet met avocadodip), zijn goed te doen voor kookliefhebbers vanaf ca. 6 jaar, ingewikkeldere gerechten die meer kooktechniek vereisen zoals raspen, grillen en pureren (zoals vispakketjes en torentjes van gegrilde groenten), zijn geschikt vanaf ca. 8/9 jaar.

In Vandaag kook ik - kinderkookboek staan veel kleurenfoto's van de gerechten en van kinderen die aan het koken of eten zijn. Er is bij de foto’s veel aandacht besteed aan de styling, de gerechten zijn fris en smaakvol in beeld gebracht. Er komen vooral verse ingrediënten aan te pas, en nauwelijks zakjes of pakjes. Lekker samen met kinderen de keuken in. Wat zullen we eens gaan maken?

In Vandaag kook ik staan leuke en lekkere recepten die door kinderen kunnen gemaakt worden. Ook echt kleine kinderen kunnen met het boek aan de slag onder begeleiding van een ouder of grootouder, al is het boek vooral geschikt voor wat oudere kinderen die al kunnen lezen ook. En de gerechten worden door de meeste kinderen ook echt lekker gevonden.

koop 'Vandaag kook ik - kinderkookboek' - alle boeken van Floor van Dinteren

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Vandaag kook ik - kinderkookboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Vandaag kook ik - kinderkookboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.