De Zilveren Lepel voor kinderen

Kinderkookboeken: De Zilveren Lepel voor kinderen

De Zilveren Lepel voor kinderen staat vol met heerlijke recepten uit het beroemde kookboek De Zilveren Lepel. Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. Elke stap van het recept is afzonderlijk beschreven en geïllustreerd, en daarom heel makkelijk te volgen.

De tekst in dit kinderkookboek De Zilveren Lepel voor kinderen is eenvoudig en op kinderen gericht. De hoofdstukken zijn verdeeld in: lunch en snacks, pasta en pizza, hoofdgerechten en toetjes en baksels. Per recept is de lijst met benodigdheden meestal genoeg voor vier personen, soms voor meer. Stap voor stap wordt de bereidingswijze uitgelegd, verduidelijkt door schetsmatige gekleurde tekeningen op een pastelkleurige achtergrond. Er is ook altijd een niet al te grote kleurenfoto van het eindresultaat bij geplaatst. Het boek heeft geen register, maar wel een uitgebreide inhoudsopgave. Een inspirerende aantrekkelijke uitgave voor kinderen van ca. 9 jaar t/m 13 jaar om zelfstandig te koken; onder begeleiding met kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

De Zilveren Lepel voor kinderen is een leuk kinderkookboek om samen met je kinderen lekker Italiaans te gaan koken. Je leert de lekkerste spaghetti's maken maar nog veel meer dan dat. De gerechten zijn niet moeilijk om te maken en je hebt er geen rare ingrediënten voor nodig die je daarna nooit meer gebruikt. Het boek richt zich op kinderen die een beetje ouder zijn, maar die kunnen dan wel zelfstandig aan de slag gaan. Voor jongere kinderen is hulp van de ouders aangewezen.

koop 'De Zilveren Lepel voor kinderen'

Dit kookboek staat in Italiaanse kookboeken   kookboeken voor kinderen  

Met 'De Zilveren Lepel voor kinderen' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'De Zilveren Lepel voor kinderen'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.