Mijn eerste kookboek

Kookboek voor kinderen: Mijn eerste kookboek

Op de flaptekst: Leer koken met deze gemakkelijke en lekkere recepten! Dankzij de handige stap-voor-stapfoto’s zie je precies hoe je alles moet doen, van het breken van een ei tot het raspen van een wortel. Maak zelf salade, soep, pasta en nog veel meer!

Mijn eerste kookboek - 35 leuke en gemakkelijke recepten voor kinderen van Clare Sayer is een duidelijk en rijk geïllustreerd kookboek met uiteenlopende recepten voor de jonge kok, dat er verzorgd uitziet. Voorin staan veel tips die kinderen eerst moet lezen voordat ze met koken beginnen. Daarna worden verschillende technieken beschreven, zoals hoe je messen moet gebruiken, chocolade smelt en groenten e.d. raspt. De recepten zijn onderverdeeld in vier categorieën: snacks en lichte maaltijden, hoofdmaaltijden, desserts en feestelijke hapjes. Na een korte inleiding start de uitleg van het recept. Naast de ingrediëntenlijst wordt ook vermeld welke keukenbenodigdheden nodig zijn voor de bereiding. Elke handeling is stapsgewijs en kort beschreven, geïllustreerd met een kleine gekleurde tekening. Regelmatig wordt vermeld dat kinderen een volwassene om hulp. Voor kinderen van 8 tot ongeveer 12 jaar, al is soms de hulp van een volwassene aangewezen.

koop 'Mijn eerste kookboek - 35 leuke en gemakkelijke recepten voor kinderen'

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Mijn eerste kookboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Mijn eerste kookboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.