Het sportkookboek

Het sportkookboek - verbeter je sportprestaties met de juiste voeding

Stephanie Scheirlynck is een diëtiste voor topsporters die gelooft dat je met de juiste eetgewoontes je sportprestaties kan verbeteren. Met haar laatste boek, Het sportkookboek, schreef ze haar meest volledige sportkookboek ooit.

Het sportkookboek bevat een schat aan informatie voor zowel professionele als recreatieve sporters. In het eerste deel wordt uitgelegd wat voeding met je lichaam doet en waarom sporters bepaalde soorten voeding nodig hebben. Het tweede deel vertelt je exact wat je moet eten op rustdagen, rustige en intensieve trainingsdagen, dagen met krachttraining en wedstrijddagen. Je krijgt voor elke dag originele en lekkere recepten. De recepten zijn aangepast aan de bewegingsintensiteit van de dag. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en zo verschillend van samenstelling dat elke sporter wel een smakelijke maaltijd vindt om te bereiden. De ingrediënten zijn daarbij ook makkelijk verkrijgbaar.

koop Het sportkookboek - alle boeken van Stephanie Scheirlynck

Met 'Het sportkookboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het sportkookboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.