Het lekkerste van Guus en Dick

Het lekkerste van Guus en Dick

Dick Middelweerd is een Nederlandse topchef en Guus Meeuwis een bekende popzanger en enthousiaste thuiskok. Samen brachten zij het kookboek Het lekkerste van Guus en Dick uit waarin je voor meer dan 70 recepten telkens een variant vindt 1 van Guus die makkelijker is te maken en goed is voor het eten van elke dag én 1 een variant van beroepskok Dick, voor als je net wat meer tijd hebt in de keuken of een keer een echte uitgebreide feestmaaltijd wil voorschotelen aan familie of vrienden. De recepten zijn makkelijk uit tevoeren en voldoende uitgeschreven. 

Het lekkerste van Guus en Dick bestaat uit acht hoofdstukken met als thema's Soep & salade, Vlees, Saus, Vis, Snacks, Mayonaise, Zoet, en Ontbijt. het boek begint met een kleine inleiding met tips, trucs en een oerzicht van wat je nodig hebt om te beginnen. Verder zijn er intermezzo's met persoonlijke verhalen en opmerkingen waardoor het toch een ander kookboek wordt dan de meeste kookboeken en een meer persoonlijke toets krijgt.

koop 'Het lekkerste van Guus en Dick' - meer artikelen van Guus Meeuwis

Dit kookboek staat in populaire kookboeken  

Met 'Het lekkerste van Guus en Dick' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Het lekkerste van Guus en Dick'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.