Honger! - Mme Zsazsa

Honger! Mme ZsaZsa

Kim Leysen, alias Mme Zsazsa, en al bekend van De Moestuin van Mme Zsazsa, heeft een kookboek geschreven voor wie vaker vegetarisch wil koken en voor wie dat altijd al deed, voor wie houdt van veel groenten bij zijn vlees en voor wie dat nog moet leren, voor mensen met een groentepakket, voor mensen met een moestuin, voor kleine en grote mensen, voor kleine en grote gezinnen. Kortom, voor iedereen met honger!

Honger! is een vrolijk en uitgebreid kookboek gebaseerd op wat de seizoenen ons te bieden hebben en waarin we op de verschillende tijden zin hebben. Alle recepten zijn vegetarisch, sommige veganistisch. Het advies voor in het boek is om biologische producten te gebruiken en bijvoorbeeld scharreleieren. De inhoud geeft vier basisingrediënten voor een goede avondmaaltijd: pasta, granen rijst, groenten en peulen.

Honger! is een erg leuk kookboek in de typische stijl van Mme Zsazsa. dat wil zeggen een fantastische lay-out en duidelijke recepten. Recepten met groenten deze keer. Elk recept heeft bijkomende suggesties en tips zodat je eindeloos kan gaan variëren en aanpassen naar je eigen goesting en smaak. Allemaal vegetarische recepten, waar gewoon wordt uitgegaan van de sterkte van de ingrediënten, zonder te gaan zoeken naar vleesvervangers of dergelijke. Een heel gevarieerd kookboek dus en een echte aanrader voor beginneling en geavanceerde kok.

koop 'Honger!' - bij Amazon.nlalle boeken van Mme Zsazsa

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2018   vegetarische kookboeken  

Met 'Honger! - Mme Zsazsa' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Honger! - Mme Zsazsa'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.