Kinderkookboek lekker & gezond

Kinderkookboek lekker & gezond - Nicola Graimes

Kinderkookboek lekker & gezond van de Engelse kok en schrijfster Nicola Graimes bevat meer dan honderd eenvoudige lekkere recepten voor elk wat wils. Koken, bakken en rauwkost. Grote en kleine gerechten voor alle momenten van de dag: het ontbijt, kleine gerechten, hoofdgerechten, toetjes en lekker bakken. Principes van veilig en hygienisch werken worden uitgelegd en ook hoe je het boek moet gebruiken. De kleurenfoto's van de gerechten zien er heel aantrekkelijk uit. Ieder recept kent een lijst met benodigdheden, zowel voor de ingredienten als voor de keukenmaterialen.

De stap voor stap uitleg in tekst met kleurenfoto's is heel duidelijk. Het icoon 'gevarendriehoek' geeft aan dat er een mes of hitte in het spel is en 'Een extra handje' dat extra hulp gewenst is. Naast ieder recept staan wetenswaardigheden over de ingredienten en andere weetjes en variatiemogelijkheden. De woordenlijst achterin geeft uitleg over kooktermen, vitamines, mineralen, metalen en andere voedingsstoffen. Ten slotte is er een register met de recepten opgenomen in dit royaal uitgevoerde boek. Kinderen vanaf ongeveer 12 jaar kunnen met de leuke recepten en de uitleg goed uit de voeten. Een mooi vormgegeven kinderkookboek dat ook nog eens erg leerzaam is voor kinderen die willer leren koken. Nicola Graimes is de auteur van het erg populaire kookboek 365 koolhydraatarme recepten. Later in 2017 komt haar nieuwe kinderkookboek Gezond en vegetarisch koken voor kids uit, die ook weer een bestseller belooft te worden.

koop 'Kinderkookboek lekker & gezond' - alle kookboeken van Nicola Graimes

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen  

Met 'Kinderkookboek lekker & gezond' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Kinderkookboek lekker & gezond'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.