Gezond en vegetarisch koken voor kids

Gezond en vegetarisch koken voor kids

Nicola Graimes is een Engesltalige culinair schrijfster en de auteur van het erg populaire kookboek 365 koolhydraatarme recepten, een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die graag wil afvallen of een gezond gewicht wil behouden door minder koolhydraten te eten. Zij schreef ook al het Kinderkookboek lekker & gezond voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar, waarbij de nadruk ook weer ligt op gezonde voeding. In juni van dit jaar verschijnt er nu van haar hand in het Nederlands het nieuwe kookboek Gezond en vegetarisch koken voor kids. Een kookboek voor wie vegetarisch wil koken voor het ganse gezin, maar tegelijk ook een kookboek waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan.

Gezond en vegetarisch koken voor kids bevat meer dan 100 recepten voor spannende maaltijden boordevol gezonde ingrediënten. Snelle, eenvoudige en gezonde doordeweekse maaltijden voor het hele gezin, waarbij de rubriek Kids koken kinderen aanmoedigt om zelf hun handen vuil te gaan maken in de keuken. Eenvoudig te volgen recepten voor heerlijke klassiekers en nieuwe ideeën. Boordevol praktisch advies, gezonde tips en gerechten die je van tevoren kunt maken. Recepten voor het ontbijt, het lunchpakket, snacks voor na school, snelle doordeweekse maaltijden, ontspannen weekendgerechten en heerlijke zoete traktaties.

koop 'Gezond en vegetarisch koken voor kids' - alle kookboeken van Nicola Graimes

Dit kookboek staat in kookboeken voor kinderen   vegetarische kookboeken  

Met 'Gezond en vegetarisch koken voor kids' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Gezond en vegetarisch koken voor kids'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.