Vers! Donal Skehan

Vers! Makkelijk gerechten waar je energie van krijgt - Donal Skehan

Donal Skehan (1986) is een Ierse kok, foodfotograaf en tv-persoonlijkheid met meerdere kookboeken en tv-series op zijn naam, onder meer de 24Kitchen tv-serie 'Grandma's boy' waarin hij enthousiast kookte met Italiaanse nonna's. Dit is zijn zesde kookboek en het eerste dat in het Nederlands verschijnt. Of zoals Jamie Oliver over hem zegt: ‘Donal is een briljante jonge chef die lichte, verrassende, heerlijke gerechten maakt die je direct wilt opeten. Hij is wat hij is: een authentiek talent en een absolute pro.’ In de inleiding van zijn kookboek vertelt hij dat in een tijd waarin hij uitgeput thuis zat, besloot een kookboek te maken met gezonde recepten die lekker zijn. 

Vers! Makkelijk gerechten waar je energie van krijgt staat boordevol toegankelijke recepten waarvan er zeker een aantal in je vaste repertoire zullen terechtkomen. Van chunky maaltijdsoepen bomvol smaak en kleurrijke, vullende salades tot aromatische stoofpotjes en goddelijke taarten: dit boek voorziet in vrijwel elke behoefte. Met flair en enthousiasme deelt Donal Skehan zijn liefde voor koken met de lezer. Door goede keuzes te maken en de tijd te nemen om te koken en te eten, heeft hij de perfecte balans tussen lekker en gezond gevonden. De recepten zijn niet moeilijk, veelal gebaseerd op verschillende wereldkeukens. De ingrediënten goed verkrijgbaar. Met paginagrote kleurenfoto's en kleine zwart-wittekeningen geïllustreerd.

koop 'Vers! Makkelijk gerechten waar je energie van krijgt' - alle boeken van Donal Skehan

Dit kookboek staat in beste kookboeken 2016  

Met 'Vers! Donal Skehan' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Vers! Donal Skehan'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.