Koken met Karin - Het grote ovenhandboek

Koken met Karin - Het grote ovenhandboek

De oven is je beste vriend. Wat eenvoudige voorbereidingen, gerecht, hup, zo de oven in en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Kleine moeite, groot effect. Toch halen veel mensen niet uit hun oven wat erin zit. Een gemiste kans! 

Koken met Karin laat je in dit boek zien hoe je álles uit je oven kunt toveren. Van borrelhapjes, quiches, brood, pasta, groot vlees en stoompakketjes tot taart, cake, gebakjes, koekjes en toetjes. Handboek oven bevat ruim 150 recepten, de helft hartig, de helft zoet. Ook zijn er handige basisrecepten en een unieke verzameling tips en handigheidjes. Met fraaie receptfotografie, heldere stapvoor-stap-beelden en vrolijke illustraties.Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Allemaal bakken & braden met Karin!

Koken met Karin - Het grote ovenhandboek bevat duidelijke recepten met allerlei tips om te varieren. Met weinig moeite zet je snel een goed gerecht op tafel. Ook ingrediënten die je makkelijk kunt halen bij alle supermarkten en handige tips voor het geval je een ingrediënt niet in huis hebt. Misschien niet altijd zo vernieuwend maar een degelijk en fijn kookboek.

koop Koken met Karin - Het grote ovenhandboek - bij Amazon.nl - alle kookboeken van Karin Luiten

Dit kookboek staat in bakkookboeken  

Met 'Koken met Karin - Het grote ovenhandboek' nog niet gevonden wat je zocht?

Op Bestekookboeken.com kan je nog veel andere kookboeken vinden dan 'Koken met Karin - Het grote ovenhandboek'. Ben je op zoek naar kookboeken om gezond af te vallen, kijk dan eens naar onze uitgebreide lijst van beste kookboeken makkelijk en gezond of vegetarische kookboeken. Daar vind je zeker een dieet kookboek dat bij jou past. Zoek je recepten om voor je kinderen te maken, kijk dan eens bij kookboeken voor kinderen.

Ben je op eerder op zoek naar de nieuwste en beste kookboeken van het moment, dan moet je naar onze top 10 van beste kookboeken 2019 gaan kijken, of die van 2020 of die van 2021. Voor een lijst van kookboeken die al langer bewezen hebben populair te zijn kan je ook eens kijken bij de beste kookboeken van 2018 of de beste kookboeken van 2017. Daar vind je een selectie van beste kookboeken van de vorige jaren.

Heb je daarna nog steeds niet gevonden wat je zocht dan hebben we tenslotte nog een lijst met kookboeken aanraders die niet in de andere categorieën pasten. Ook populaire kookboeken, maar met een twist.