Nigella's kerst

8,8 sterren
2011

Dit kookboek staat in feest kookboek  

Kookboeken feestdagen: Nigella's kerst

In 2017 kwam er een heruitgave in paperback van het populaire kookboek voor de feestdagen van de Britse kokkin Nigella Lawson: Nigella's kerst. Of je nu maar een paar gasten krijgt of een groot diner hebt gepland, Nigella's Kerstmis is de ultieme handleiding voor tijdens de feestdagen. Betrouwbare recepten die makkelijk te volgen zijn, worden afgewisseld met geruststellende adviezen voor het plannen en vooruitkoken.

Nigella's Kerst weerspiegelt van begin tot einde het enthousiasme, de deskundigheid en creativiteit van de auteur. Elk hoofdstuk wordt ingeleid met een sprankelende beschouwing, een interessante weergave van haar visies en ervaringen. Met als ultieme doel om te koken zonder stress. Koken als een feest met andere woorden. het mooi uitgegeven kookboek omvat alles van kerstcakes en puddings tot snelle en makkelijke cadeautjes - koekjes, jam, en ander lekkers dat je achter de hand kunt houden. Daarnaast veel recepten om vrienden en familie te voeden gedurende de feestdagen, evenals feestelijke kersthapjes en -drankjes, en, natuurlijk, opwindende variaties voor de dagen zelf. Haar nieuwste 'gewone' kookboek van 2017 is het eveneens uitstekende Bij mij aan tafel - Het geluk van thuiskoken.

Nigella's kerst is een aanrader voor fans van Nigella Lawson of iedereen die (op zijn Brits) voor kerst wil gaan koken. Soms moet je wel even op zoek naar een Nederlandse variant van een Brits ingrediënt. Het ideale is dat Nigella ook tips geeft hoe je dingen van tevoren kunt maken en kunt bewaren in de koelkast of diepvries. Voor de lijn zijn deze heerlijke recepten soms wel minder goed, u bent gewaarschuwd.

koop 'Nigella's Kerst' - alle kookboeken van Nigella Lawson